BATMAN / MERKEZ - Batman Kız Anadolu Lisesi

Kas

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA PROĞRAMI ANLAMLI BİR ŞEKİLDE İCRA ETTİK.

Kas

OKULUMUZ 11. SINIFTAN GÜLİSTAN 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA PROĞRAMI İÇİN YAPILAN KOMPOSİZYON YARIŞMASINDA GÜLİSTAN YAVUZ İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU. KENDİSİNİ, ONU YETİŞTİREN EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİ, ÖZELLİKLE BÜLENT HOCAYI  TEBRİK EDERİM. AYRICA ONU YETİŞTİREN AİLESİNİ KUTLUYORUM.

Kas

BATMAN AKADEMİSYEN ÖĞRENCİ BULUŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZA DOÇ.DR.VOLKAN GENÇ HOCAMIZ  ÖĞRENCİLERİMİZE DUYGUSAL ZEKA KONUSUNDA SEMPOZYON VERDİ.KENDİSİNE BU FAYDALI  ÇALIŞMASINDAN DOLAYI OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE BİRLİKTE ETKİNLİK YAPTIK.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.EMEK VEREN BAŞTA  MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ MEHMET ALİ ATILGAN, HAVVA DEMİR, SEVİL KOÇ , ERDİ DEMİRTAŞ, VEDAT YEŞİL HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA HER KONUDA YARDIMCI OLAN OKUL MEMURUMUZ UĞUR TEKİN'E AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.BU ETKİNLİKLE GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ KUTLUYORUM.HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM.

Ekm

OKULUMUZUN GİRİŞ KISMI ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ TARAFINDAN BOYATILDI.  ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA BU  GÜZEL ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

Ekm

GELECEĞİMİZİN EN BÜYÜK MİRASI OLAN ÇOCUKLARIMIZIN DAHA REFAH VE BAŞARILI OLMALARI İÇİN VELİLERİMİZLE BERABER ORTAK BİR TUTUM İÇERİSİNDE OLMAK İÇİN TOPLANDIK. TOPLANTIYA KATILAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

Ekm

Kütüphanemizdeki kitaplar türlerine göre yerleştirilip raflara etiketler yapıştırıldı.

Eyl

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri koordinatörlüğünde Mevlid Kandili programı düzenlendi. Bu güzel haftada Peygamber Efendimiz (S.A.V) anıldı. Katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Okul yönetimi olarak bu güzel haftayı güzel etkinliklerle süsleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başta öğrenci, öğretmenlerimiz ve eğitim camiasına hayırlı olmasını ve herkese başarı getirmesini diliyoruz.

Eyl

GEÇEN SENENİN YKS  BATMAN BİRİNCİSİ VE TÜRKİYE ELLİİKİNCİSİ MERDAN KARABULUT  OKULUMUZDAYDI. KENDİ ÇALIŞMA YÖNTEM VETEKNİKLERİNİ SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI.  ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ROL MODEL OLMASINI BEKLİYORUZ.

DAVETİMİZİ KABUL EDİP ÖĞRENCİLERİMİZE YAPTIĞI BU ÇALIŞMADAN DOLAYI  OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.

Eyl

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Kurul Toplantısı, Okul Müdürü Selman ONAT başkanlığında, okulumuzda görevli öğretmenlerinin  katılımıyla, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Geniş kapsamlı bir gündeme sahip toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.